Beoordelingen van Sphinx Hoofddorp Hoofddorp

Recente recensies

4.0
Robin de Graaf
19 mei 2024

De frietjes die we besteld hadden zaten er niet bij. Verder zoals gewoonlijk weer super lekker en op tijd bezorgd.

Jaouad
19 mei 2024

Zeer snel bezorgd na het verzoek eten kwam lekker warm aan was lekker Dik tevreden

Ellen Verhulp
18 mei 2024

Alles tot tevredenheid verlopen.

John
10 mei 2024

Shoarma prima, kapsalon kip was karig met de kip, friet meer dan genoeg mag standaard wat meer kip krijgen

Dexter
9 mei 2024
Gert
8 mei 2024

Bezorger begrijpt de navigatie niet, wellicht uitleggen hoe een navigatie werkt. Voor de rest lekker eten.

Jolijn Liem
6 mei 2024

We hebben erg lekker gegeten. Helaas heb ik wel een verkeerde pizza gekregen i.p.v. de calzone kip speciaal kreeg ik een calzone shoarma speciaal. Daarnaast mag er wel minder vlees in en wat meer groente. Verder was het lekker en zullen we nog een keer bestellen.

Stijn
4 mei 2024

Top pizza's!!

L schreuders
26 april 2024

De bezorging zou een uur duren.helaas was dat nog een half later..het eten was wel heerlijk

Stijn
21 april 2024

Prima eten zoals altijd

Ilona Ondewater
19 april 2024

Altijd heerlijk en verd

Michael
19 april 2024

De Beste van Hoofddorp en omstreken. Ik zeg eet smakelijk 😋

Monique
17 april 2024

Wederom weer heerlijk gegeten. Calzone pizza en pasta carbonara. Heerlijk. En op afgesproken tijd bezorgd. Bedankt voor de blikjes. Wordt gewaardeerd!

A.
15 april 2024

Heerlijke pizza's en alles vers bereid

Monique
2 april 2024

Bestelling gedaan om ongeveer 1825 uur Eten was er 2 uur later! Belachelijk! Wel met excuus en een gratis fles Sinas. Smaak was top!!! Dat is ook de reden waarom we opnieuw zullen bestellen waarschijnlijk?! Maar 2 uur buiten etenstijd op een maandag is echt waardeloos!!

Miranda Wesselman
31 maart 2024

Als je een uiterste bezorging stuurt tussen 20:05 en 20:20 is het erg slecht als je eten dan nog 30 min later komt🤬

Inge van Engelshoven
30 maart 2024

De patat en shoarma waren koud.

Ronald
28 maart 2024

Zoals gewoonlijk, hele goede pizza’s dit keer duurde bezorgen een uur langer als normaal, ze hadden aantal zieken en daardoor lage bezetting, 100 maal excuses en als kregen we een 1.5 literfles Fanta. Ondanks ontzettend lekkere en altijd warme pizza’s staat klant tevredenheid in een hoog vaandel

Remon
19 maart 2024

Heerlijk gegeten! Ouderwets shoarma gegeten. 💯

Monique
13 maart 2024

Eten is altijd erg goed. Het enige minpuntje is de bezorging. De laatste tijd duurt dit erg lang. Afgelopen dinsdag duurde het bijna 2 uur. Dus wij blijven wel gewoon bestellen bij Sphinx maar doen het op tijd als het lukt .

Mia
10 maart 2024

Eten is altijd top en zeer smakelijk!! Bezorging mag iets sneller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.snoodijk
9 maart 2024
Schaap
9 maart 2024

Wat verschrikkelijk slecht. Om 19:30 twee broodjes groot shoarma besteld. We konden pas om 21:50 aan tafel. Nadat ik gebeld heb, hebben ze m’n nummer geblokt. Waarna we via een ander nummer nogmaals contact hebben gezocht. Het komt er zo aan.. we wonen 6 min van het bedrijf af en hebben toen nog een uur moeten wachten. De shoarma was wel aardig, de broodjes droog en niet lekker. Al met al nooit meer. Wat een afgang voor mijn geld.

Petra
8 maart 2024

Goede service en lekker eten!

Sander
6 maart 2024

Eten was heerlijk, ik had alleen verwacht dat ik mijn bestelling kon ophalen op het aangegeven moment, ipv dat het pas gemaakt werd wanneer ik aankwam (op dat aangegeven moment). Verder was alles top, goede prijs en heel goede kwaliteit

Inge van Engelshoven
29 februari 2024

Heerlijk!

Kelly
29 februari 2024

Helaas duurt het altijd 1,5 uur of langer voor het eten bezorgd wordt Gisteren 2 uur gewacht op 2 pizza's terwijl deze op een woensdag om half 5 besteld zijn. Ik was vaste klant, maar helaas zorgt de lange bezorgtijd ervoor dat ik besloten heb voortaan elders te bestellen.

Leo Nederstigt
25 februari 2024

Zes keer besteld een broodje shoarma speciaal en het blijft onwijs lekker en lekker warm alleen duurde het wat langer maar dat kan gebeuren op een zaterdag het was weer 👍🏻

R. Otten
25 februari 2024

Heerlijk. Een aanrader en bestellen voortaan wat vaker

Ilona Onderwater
20 februari 2024

Heerlijk eten, goede service

Inge
14 februari 2024

Top! Was weer heerlijk!

Mangroe
11 februari 2024

Voor mij tot nu de beste in Hoofddorp. Goeie service lekker eten En goed gevuld. 👍

Nick
3 februari 2024

Wij hebben heerlijk gegeten, eten was warm, vers en de portie’s zijn ruim voldoende.

Petra
2 februari 2024

Netjes binnen de tijd en heerlijk om te eten, zoals altijd!

ingmar otterspoor
30 januari 2024

bezorger stond aan andere kant van hoofddorp bij verkeerd adrea. Uiteindelijk 20minuten later aangekomen. eten was koud. jammer.

Assunta Hin
28 januari 2024

Heerlijk eten en op de juiste tijd bezorgd. Zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.M.
26 januari 2024

Heerlijke shoarmaschotel!

Jan&Henry
13 januari 2024

Producten waren smakelijk en op tijd maar het proces nog te verbeteren: er werd 10 cent voor plastic tas berekend maar niet geleverd en spaarpunten niet toegevoegd.

Mascha
12 januari 2024
Inge van Engelshoven
12 januari 2024

Super opgelost. Ik had een klacht over onze vorige bestelling en Sphinx heeft dit super opgelost!

Lunie
3 januari 2024

Normaal is de kwaliteit echt goed maar haal Ik het altijd af nu voor eerst bezorgd bestelling kwam 2 uur na bestellen en moest er 2 keer over bellen waar het bleef erg slordig eten was nu ook niet wat ik gewend was

Ap
3 januari 2024
Marco Scheuter
30 december 2023
Anneke Nederstigt
23 december 2023

Voor de vierde keer besteld maar het was weer onwijs lekker. En lekker warm en keurig op tijd 👍🏻TOP

Michael
23 december 2023

Sphinx de beste

Sal
21 december 2023

Voor het eerst na lange tijd hier besteld. Werd netjes via mail op de hoogte gehouden hoe laat en wanneer ze onderweg zijn. Eten was goed warm, grote porties, lekker gegeten. Top!!

Sandra
29 november 2023

Bezorging duurde lang,eten was koud

L. Groeneveld
26 november 2023

Zoals altijd, Sphinx bezorgd het eten warm en vers. Wij hebben hier lekker gegeten en Sphinx verdiend wat ons betreft een goede review.

Anneke Nederstigt
19 november 2023

Voor de derde besteld en het was weer onwijs lekker en keurig op tijd gebracht. Echt top👍🏻

Pizza fan
16 november 2023

De beste pizza van Hoofddorp!

Ard
13 november 2023

Bij deze bestelling is de friet vergeten .

Paul
11 november 2023

Gewoon een lekkere pizza en keurig op tijd bezorgd!

Brusik
6 november 2023

bel om te vragen of ik half om half kan bestellen. ja dat kan via de site. ik bestel half swarma half peperoni. krijg alles door elkaar. pizza was koud. moet zelf opwarmen. bezorgen kon mijn huis niet vinden.beld mij vraagt om lokatie en WhatsApp mij. kon mijn huis niet vinden want mijn adres bestond niet volgens hem. was ook niet echt vriendelijk. erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heleen
29 oktober 2023
Richard
28 oktober 2023

Lekker van smaak op de hete kip na, alles behalve pittig, maar voor de rest top

Ernie Breuer
22 oktober 2023
Rian Hoog
18 oktober 2023

Netjes op tijd, gerechten goed op temperatuur, frites knapperig, goede smaakbalans.

Ilona
15 oktober 2023

Het eten is heerlijk, maar ik heb nu 2x knoflooksaus besteld, wat je tegenwoordig apart moet bestellen en betalen, maar beide keren niet geleverd gekregen.

Wendy
14 oktober 2023

Kwam sneller dan gepland en lekker warm gegeten

Anneke
5 oktober 2023

Voor de derde keer besteld en het was weer onwijs lekker 👍🏻top

Nick
30 september 2023

Nu voor de tweede keer besteld en enorm tevreden! Goede pizza’s en belangrijk: eindelijk goede knoflook en uienzaad bij de shoarma! Mijn favoriet in Hoofddorp!

Quinten
23 september 2023

Heerlijk de mogelijkheid voor de hete kip

Michael
23 september 2023

Het eten was weer erg lekker en optijd geleverd. Wij zijn erg blij dat we weer heerlijke shoarma kunnen eten. 👊🏻😁👍🏻in Hoofddorp.

Avanti Aviation
22 september 2023

Excellent zoals altijd.

Bart
20 september 2023

Goed eten, op tijd geleverd en goede prijs

Lijdens
20 september 2023

Het was heerlijk en zoveel topper

Inge van Engelshoven
15 september 2023

Altijd weer erg lekker.

Johan
11 september 2023

Echt vreselijk, nog slechter dan van de supermarkt. Erg sterk gekruid, niet te eten.

Claudia vet
8 september 2023

Tijd geleden dat ik besteld heb maar wasweer top en redelijk snel geleverd

Peter
3 september 2023

Bezorging op de afgegeven. Eten goed warm, en erg lekker. Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
3 september 2023

Het eten is zoals altijd heerlijk. Echter je moet wel geduld hebben. Op deze bestelling hebben wij 2 uur moeten wachten. Het was druk gaven zij aan. Dat is het enige minpuntje

Nederstigt
2 september 2023

Het was onwijs lekker hebben alleen twee uur moeten wachten erop maar het was de moeite waard TOP

B.
28 augustus 2023
Avanti Aviation
26 augustus 2023
Angelique
25 augustus 2023

Duurde 2 uur van bestelling tot levering. Dat was eens maar nooit weer.

Avanti
23 augustus 2023

Was mooi op tijd en weer heerlijk eten

Monique
22 augustus 2023

Weer heerlijk gegeten. Sphinx heeft constante goede kwaliteit. Aanrader.

Michael
21 augustus 2023

Voor de tweede keer besteld, en wederom lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AK
17 augustus 2023
AK
15 augustus 2023

We moeten meestal wat langer wachten, maar het eten is altijd uitstekend en 100% het wachten waard. Het allerlekkerste in Hoofddorp!

Sel
15 augustus 2023

Goed eten

Michael
14 augustus 2023

Eindelijk weer lekkere shoarma in Hoofddorp. En optijd thuis, gebracht. 👊🏻😁👍🏻

riccardo
11 augustus 2023

sphinx is top

P uit Hoofddorp
5 augustus 2023

Smaak goed, hoeveelheid goed, en aangegeven tijdstip van bezorgen was spot-on.

K
3 augustus 2023

Kregen netjes een belletje onder ze een paar minuten later waren. Lekkere pizza's, nog goed heet, vriendelijk geholpen.

Ed
3 augustus 2023

Altijd ruim op tijd en de beste shoarma van Hoofddorp vooral de calzone goede service

Ellen
31 juli 2023
JS
28 juli 2023

Eerlijk is eerlijk. Dit keer alles keurig ontvangen en zelfs nog eerder dan eerste indicatie. Geen aanmerkingen, top!

riccardo
23 juli 2023

top zaak en goed ete

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

arnold
21 juli 2023

Kapsalon veel friet, weinig vlees jammer

J snoodijk
20 juli 2023

Het was weer als van ouds heerlijk ga zo door top

Rene
18 juli 2023

Keurig geleverd binnen de afgesproken tijd. Alles goed heet en weer heel goed van smaak. Ga zo door👍🏻

Rihab
18 juli 2023

Heel lekker eten

Stevens
12 juli 2023

Leuk dat jullie er weer zijn. Eten is prima alleen jammer dat de sausjes niet met de shoarma werden geleverd. Heb gebeld en zouden direct worden gebracht. Dat duurde ruim een half uur en toen was het eten natuurlijk al koud :(

Luuk
10 juli 2023

Shoarma calzone en calzone met salami en groente besteld. Het was weer heerlijk genieten!

Anou
7 juli 2023

Altijd op tijd warm en lekker

B
24 juni 2023
Ger
22 juni 2023

zo gaat ie goed!!!!!!!!!!

Snijder
19 juni 2023

Wederom weer slecht (3x op rij nu alweer) Succes met je nieuwe kok 👍👍 nooit meer bij jullie

l
15 juni 2023